Tijdens één van de verhuizingen is mijn Carmen reiskrulset weggedaan en moest dus vervangen worden. Ik heb veel en dik haar en daarom was ik op zoek naar een krulset met meer rollers dan in de Carmen reiskrulset. Ik kwam uiteindelijk uit bij de Babyliss 3021E Keramische Krulset. Sinds de set is aangekomen heb ik de Babyliss 3021E Keramische Krulset al meerdere malen gebruikt, dus ik kan vol vertrouwen mijn mening met jullie delen over deze krulset.

Eigenschappen van de Babyliss 3021E Keramische Krulset

De Babyliss 3021E Keramische Krulset bestaat uit 20 rollers en 2 keer 20 vlinderklemmen. De rollers hebben verschillende grotes die ieder een andere krul in je haar creëren. De grotere rollers geven vooral volume en slag en met de kleinere rollers kan je strakkere krullen maken. De rollers zijn gemaakt van een keramische binnenkant en een fluwelen buitenkant. De keramische binnenzijde en fluwelen buitenzijde zijn zachter voor je haar en zorgen er voor dat je haar optimaal kan fixeren.

De Babyliss 3021E Keramische Krulset heeft één temperatuurniveau. Meerdere hitte standen waren fijn geweest, maar ik moet zeggen dat ik er verder niet heet of koud van word. De krulset is binnen 5 minuten warm. De rollers zijn dan ook echt goed warm, dus wees voorzichtig met je vingers.  

De Babyliss 3021E Keramische Krulset in gebruik

Het in draaien van de haarrollers vergt wat oefening, maar zodra je het in draaien in de vingers hebt, kan je vrij snel klaar zijn. De Babyliss 3021E Keramische Krulset heeft zo’n 15 à 20 minuten (hangt er van af hoe dik je haar is en hoeveel haar je op de haarrollers hebt gedraaid) nodig om helemaal af te koelen. Zodra de haarrollers zijn afgekoeld, kan je de roller uit je haar halen. Probeer ze er niet uit te trekken, want dan breek je de krul gelijk en blijft je haar minder lang goed zitten. Omdat mijn haar zo zwaar is, spray ik mijn haar altijd eerst met haarlak voor extra versteviging voor dat ik er een roller in rol. Maar, dat moet ik altijd doen wanneer ik mijn haar style, dus dat is niet de fout van de Babyliss 3021E Keramische Krulset.

Mijn eind oordeel over de Babyliss 3021E Keramische Krulset

Ik ben echt super blij met de Babyliss 3021E Keramische Krulset! Ik vind het fijn dat er veel grote haarrollers in de krulset zitten omdat ik graag veel volume en slag creër in mijn haar. De krulset warmt ook snel op, wat erg fijn is als je weinig tijd hebt. De grote hoeveelheid aan klemmen is ook geen overbodige luxe (ik ben een ster in het kwijt raken van die dingen), maar het belangrijkste is natuurlijk dat mijn haar altijd goed zit na het gebruiken van de Babyliss 3021E Keramische Krulset.

Ik heb de Babyliss 3021E Keramische Krulset gekocht via MediaMarkt voor 44,99, wat ik een goeie prijs vind voor wat je krijgt. Je krijgt 20 haarrollers in verschillende grotes en in totaal 40 vlinderklemmen. Plus, de Babyliss 3021E Keramische Krulset oogt en voelt kwalitatief duurzaam aan, dus ik ga er van uit dat ik nog lang plezier zal hebben van de Babyliss 3021E Keramische Krulset.

Ben je niet op zoek naar een krulset met 20 rollers, of wil je liever eerst een kleiner setje proberen? Dan raad ik de Carmen C 2010 Krulspelden aan. Ik heb daar goed mee kunnen oefenen en de reisset van Carmen is ook meer dan prima voor als je genoeg hebt aan 10 haarrollers.

Pin It on Pinterest