Iets in mijn huid zorgt er voor dat zachte, poederige geuren al heel snel zwaar ruiken bij mij. Ik bedoel dan niet zwaar als in zwoel en diep. Maar, als in ”wat voor luchtverfrisser heeft zij op gedaan?” Toen Rindert en ik door de Bijenkorf in Amsterdam liepen probeerde ik Scent of a Dream daarom ook alleen maar op een parfum staaltje. Tenminste, dat dacht ik. Er was toch wat op mijn huid gekomen en gedurende dag bleef ik maar aan mijn pols ruiken. Had ik dan eindelijk een zachte geur gevonden die bij mij past?

Ja! Ik heb zeker de perfecte zachte, tijdloze geur die bij mij past gevonden met Scent of a Dream. Scent of a Dream blijft lekker bij mij ruiken gedurende de dag en begint niet als een luchtverfrisser te ruiken. Het is een klassieke, bloemige geur die voor mij niet ouwelijk aan doet, maar ook niet als jeugdig. De bloemige geurnoten geven Scent of a Dream dat klassieke, vrouwelijke effect. De hout en amber noten geven Scent of a Dream toch nog een sensuele twist. Oftewel, Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum is niet te zwaar om te dragen op kantoor, maar toch interessant genoeg om ‘s avonds te dragen.

 

De geurnoten van Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum

  • De topnoten van Charlotte Tilbury Scent of a Dream zijn citroen, perzik, zwarte peper, saffron, mandarijn en bergamot. Charlotte Tilbury beschrijft de topnoten als positiviteit: fris en stimulerend.
  • De hartnoten van Scent of a Dream zijn tuberoos, jasmijn, franckinsense, hedione, violet, lelietje-van-dalen, oranjebloesem, roosolie, tea rose, green ivy en magnolia.
  • De slotnoten zijn vuurboom, iso e super, patchoeli, ambroxan, houtnoten, cistusroos, amber, castoreum en musk.

Is Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum ook iets voor jou?

Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum is zeker een parfum voor jou als je van klassieke parfums met een moderne twist houdt. Scent of a Dream doet me denken aan een frisse, doch krachtige versie van het befaamde Chloè parfum. Scent of a Dream heeft dat zachte, geruststellende van Chloé, maar is toch iets meer uitgesproken en fris. Ik heb gehoord dat liefhebbers van Stella van Stella McCartney Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum ook zullen waarderen. Dus, als je van geuren zoals Chloé en Stella houdt, dan raad ik je aan om Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum ook eens te proberen.

Voordelen van Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum

  • Dierproefvrij
  • Prachtige verpakking
  • Geeft een gevoel van luxe en weelde
  • Blijft de hele dag lekker ruiken

Nadelen van van Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum

  • Niet vegan

Prijzen voor Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum

30 ml Scent of a Dream eau de parfum €68,-
50 ml Scent of a Dream eau de parfum €89,-
100 ml Scent of a Dream eau de parfum €126,-

 

Waar je Charlotte Tilbury Scent of a Dream eau de parfum kan kopen

Scent of a Dream is in Nederland alleen te koop in de Bijenkorf winkels of online via de Bijenkorf of via charlottetilbury.com.

Pin It on Pinterest