Lush King of Skin bodybutter is zo’n Lush product die al heel lang op mijn ‘producten die ik wil proberen’ lijstje staat, maar iedere keer dat ik in een Lush winkel was raakte ik afgeleid door alle glitter en kleuren. Maar, dit keer vond ik de solide bodybutter tussen de kerst naked showergels en zo vond King of Skin zijn weg in mijn winkelmandje.

Mijn huid heeft het zwaar in de winter. Ik heb al snel last van eczeem en ik heb op over het algemeen een droge huid. Dus, ik sta open voor ieder (dierproefvrije) body product die belooft om mijn huid zacht en gezond te houden. De ingrediënten van King of Skin spraken me daarom erg aan. Cacao en shea boter bekend staan om hun voedende eigenschappen. Plus, havermelk bevat antihistamine wat ontzettend fijn is als je een gevoelige huid hebt en allergie gevoelig bent.

Je hoort deze bodybutter op een vochtige, schone huid aan te brengen en daarna af te spoelen. Dit wist ik eerst niet en het voelt in het begin ook heel onnatuurlijk om dit te doen. De solide bodybutter smelt door de warmte van je lichaam, dus King of Skin is ook te gebruiken op een droge huid. Maar, ik heb gemerkt dat mijn huid veel langer gehydrateerd aanvoelt wanneer ik braaf de gebruiksaanwijzingen van Lush volg. Dus, ik raad je aan om ook de door Lush aanbevolen stappen te volgen.

Voordelen van Lush King of Skin bodybutter

  • Verpakkingsloos (dus duurzamer!)
  • Langdurige hydratie
  • Veganistisch
  • Handig in gebruik
  • Ruikt lekker
  • Eczeem veilige ingrediënten
  • Dierproefvrij

Nadelen van Lush King of Skin bodybutter

  • Het kan verwarrend zijn hoe je dit product het beste kan gebruiken.

De Lush King of Skin bodybutter is voor mij echt een uitkomst met het koude winterweer. Deze bodybutter houdt mijn huid gehydrateerd en eczeem vrij zonder dat ik meerdere malen per dag hoef te smeren met dikke crèmes. De bodybutter is even wennen qua gebruik, maar zodra het insmeren en afspoelen een gebruikelijk ritueel is geworden wil je geen andere bodybutter meer.

King of Skin bodybutter is te koop in Lush winkels of via de Lush website voor €9,95.

Pin It on Pinterest