Welkom op Another Story For Tomorrow en een gelukkig nieuwjaar! De herlancering van Another Story For Tomorrow vind ik zelf een mooie manier om het jaar 2019 in te luiden. Dus, I’m back baby! Je kan vanaf nu vintage, dierproefvrije glamour verwachten op Another Story For Tomorrow. Ik zal weer mijn favoriete dierproefvrije beauty producten en schoonheidsgeheimen delen, mijn outfits showen, mijn gedachtes delen over de boeken die heb gelezen en mijn gedachtes over andere levenservaringen. Maar, vandaag beginnen we onder andere met mijn goede voornemens voor 2019.

Ik heb maar een paar goede voornemens voor 2019. Ik ga me focussen op meerdere doelen in 2019, maar mijn goede voornemens voor een nieuw jaar zijn de grotere dingen. Grotere dingen zoals veranderingen van attitude, gezondheid en het heben van een gezonde spaarrekening.

 

1. Mijn gezondheid op de rails krijgen

Als je me op instagram volgt dan weet je dat mijn baarmoeder het nodig acht om mij veel pijn te bezorgen. De pijn limiteert me in mijn leven en in 2019 wil ik alles doen wat er mogelijk is om een diagnose en hulpmiddelen te krijgen. Gelukkig kan ik al vroeg bezig met dit goede voornemen, want ik heb binnenkort mijn eerste afspraak bij een gynaecoloog voor een onderzoek. Hopelijk kan ik dan een diagnose krijgen en misschien kan er dan zelfs ook al een plan voor behandeling gemaakt worden. Naast het laten doen van onderzoeken en medicatie proberen, wil ik ook kijken hoe ik mijn dagelijkse leven kan veranderen om mijn pijn en andere symptomen te verminderen. Ik ben al begonnen met de nodige research over voeding, stress, hormonen, essentiële oliën en supplementen. Hopelijk gaan alle beetjes helpen.

 

2. Ik wil me minder schuldig voelen in 2019

Ik betrap me er op dat ik met veel schuldgevoel door het leven ga. Ik heb vaak het gevoel dat ik te weinig doe en dan voel ik me daar schuldig over, ik voel me schuldig over de grenzen die ik zet, ik voel me schuldig wanneer ik mijn minder positieve gevoelens uitspreek en zo kan ik wel door gaan. Ik wil die schuldgevoelens loslaten, want ik hoef me niet schuldig te voelen. Daarom is me minder schuldig voelen één van mijn goede voornemens voor 2019.

 

3. Slimmer met mijn geld om gaan

Het is niet alsof ik onverantwoordelijk om ga met mijn geld. Ik ga eigenlijk best wel verantwoordelijk om met mijn geld. Maar, we willen wat dingen veranderen hier in huis en dat kost geld. Daarnaast is het nooit slecht om een gezonde spaarrekening te hebben. Daarom is slimmer om gaan met mijn geld één van mijn goede voornemens dit jaar. Minder kleine impulsieve uitgaven omdat het kan en meer geplande uitgaven.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2019?

Pin It on Pinterest