Over April

Hi! Mijn naam is April. Ik ben Another Story For Tomorrow begonnen om mijn study abroad in IJsland te documenteren, maar ik miste het bloggen over beauty en mode, dus begon ik meer over die onderwerpen te schrijven. Dit is uiteindelijk opgebloeid tot wat Another Story For Tomorrow nu is, verhalen over mijn persoonlijke stijl en dierproefvrije beauty producten. Ik haal veel van mijn stijl inspiratie uit de jaren ‘50 en ‘60 en je zal dit dus zeker ook terug zien. Nadat ik als 14 jarige foto’s had gezien van vrouwen zoals Dita Von Teese, heb ik altijd een waardering gehad voor de vrouwelijke pin up stijl.

Nu, als volwassen vrouw, weet ik van mezelf dat ik me het prettigste voel in een klassiek jurkje die mijn rondingen mooi benadrukt. Van daar uit ben ik mijn stijl gaan opbouwen en zodoende kwam ik uit bij de pin up stijl die mij jaren geleden al intrigeerde. Om de inhoud van mijn kledingkast zo duurzaam mogelijk te houden, probeer ik zoveel mogelijk kleding vintage of tweedehands te kopen. Wanneer dit niet mogelijk is investeer ik in kledingstukken waar ik jaren van kan genieten, of koop ik iets dat is gemaakt van duurzame materialen.

Daarnaast gebruik ik ook alleen maar cosmetica en verzorgingsproducten die niet op dieren getest zijn. Ik vind dat geen enkel levend wezen hoeft te lijden omdat ik zo nodig mijn lippen van een mooie kleur wil voorzien, dus ik steun ook geen merken die nog dierproeven uitvoeren of laten uitvoeren.

Naast Another Story For Tomorrow maak ik ook content voor Happy Pumpkin, het Instagram account die ik deel met mijn vriend Rindert. Op Happy Pumpkin posten we samen over onze upcycling projecten en hoe wij zo duurzaam mogelijk leven.

Pin It on Pinterest